HTML

Állatkert???

Az életből merített történeteim, amik sokszor kétségeket keltenek bennem, hogy valójában az ember e a teremtés koronája... Nem célom lejáratni senkit, ezért az esetleges neveket sem közlöm, illetve a reklám sem, úgyhogy akár a cégnevekre, akár a weboldalakra csak utalni fogok!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lúúúúzer

2009.06.25. 21:35 sztivo

Mert mindig akad valaki, akinek el lehet adni... :-D A minap egy szép nagy áruházban a kezembe akadt egy italpor. Csokis shaket ígért 1 perc alatt! Csak tejet kell hozzá adni és már kész is... Királyság! Landol a kosárban, taposom a gázt hazáig, hogy mihamarabb magamba dönthessem az áhított shaket! A leírás szerint megy a por egy nagy pohárba, megy rá a 2.5dl tej. Előhalászok egy villát(mert lúzer vagyok...) Ezt írta ugyanis a használati utasítás, hogy egy villával egy percig kevergessem! Megtörtént az akció...hááát...mindenre hasonlított, de a hőn áhított shakere semmiképpen sem... Sebaj, gondoltam... B-terv...a használati utasítás is adott lehetőséget egy b-tervre...miszerint akár keverőgéppel is lehet nyomulni! Hát hajrá! Átborítom egy tálklába, elő a gép és nekiugrom... Még egy kis tej és mehet! :-P Ismét csalódás...ez inkább csokihab, mint shake... Még egy kis tej... Szörnyen néz ki az egész, de megkóstolom... Áhhhh...nagyon édes...még egy kis tejet neki. Lassan fél liternyi tejet lötyköltem a cucchoz, mire ízű lett... Igen ám, de ez nem shake...ez kakaó! Nem akarok róla beszélni, hogy mennyibe került a fél liternyi instant kakaóm... Éljenek a marketingesek! :-DDD Mert ugyebár mindig lesz egy lúzer, aki megveszi! :-DDD

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztivo.blog.hu/api/trackback/id/tr81208678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása